Projecte Gravetat

Principal Gravetat Notícies Baixades Imatges Punts Notícies Baixades Imatges English

Notícies de Gravetat

27/8/2005
Retocant Gravetat per fer-lo compatible amb la sèrie 3.3 de libPunts. Això ha permès arreglar un error amb autoconf de libPunts, de manera que caldrà una nova versió de la biblioteca. El codi que funciona ja està al dipòsit CVS. A més, estic pensant en canviar el paquet de IGU a Anjuta-Gtk+. Agrairia comentaris dels usuaris al respecte.
17/8/2005
Després d'haver tret la versió IGU per sistemes Posix, estic mirant si la faig anar amb Windows. Com a mínim, a veure si enllaço wxWidgets dinàmicament i no he de penjar paquets tan grans.
20/6/2005
He canviat el hardware i el SO de desenvolupament a un portàtil amb Fedora 3. Després de fer alguns canvis secundaris ja funciona, i tinc una RPM preparada. Abans de penjar-la, però, vull polir el llenguatge (he tingut problemes amb el accents).
30/3/2005
Durant aquest mes he estat treballant en una IGU per editar els arxius GRV. L'estic desenvolupant utilitzant wxWidgets perquè sigui molt portable, i DialogBlocks ajuda molt amb la generació de codi. Com que el projecte no està disponible al CVS no es pot provar, però sí veure com és a la secció d'imatges.
12/2/2005
Binaris per a Mac OS X nous i totalment empaquetats! Gràcies a en Nicholas Ink, qui els ha preparat. Ja fa una setmana que han estat disponible, però no n'havia escrit res. Dins de pocs dies alguna cosa com Gravetat 0.6 estarà disponible, he detectat un problema amb la conservació del moment i l'energia cinètica alhora quan hi ha una col·lisió.
3/1/2005
Nou any, noves capacitats. La versió 0.5 va habilitar una prova d'exportació a SVG; la versió 0.5.1 (aviat) proporcionarà més flexibilitat (opcions de línia d'ordres). Fes un cop d'ull a la secció d'imatges per saber de què parlo. Afegir velocitats inicials està 'per fer', així com la sempre pendent IGU.
26/11/2004
Amb la versió 0.4 a freshmeat.net, el projecte ha incrementat la compta de baixades. Algú l'ha enviat a linuxlinks.com, també. Gràcies. Ara el desenvolupament està centrat en una de les capacitats que falten més importants: exportar a un format de video - l'altra és una IGU -.
27/10/2004
Gravetat està en un segon pla mentre el seu motor 3D s'està millorant. L'equip del projecte (jo) és com el codi d'un sol fil, així que només pot fer una cosa a la vegada. La versió 0.3 té libPunts 1.3 inclòs al codi font. Seria una bona idea canviarlo pel de libPunts 1.4 i tornar a compilar per obtenir-ne les millores.
8/10/2004
La IGU s'ha deixat a un segon pla fins que s'acabi feina més important. De moment mo'he centrat en desenvolupar libPunts perquè sigui realment compatible amb MacOSX. També estudiaré la possibilitat d'exportar a SWF, com amb Gravetat2D.
25/8/2004
Ara s'està planejant un editor pel format GRV amb Interfície Gràfica d'Usuari. Sembla interessant, però només en tinc un parell de dibuixos. He preparat una nova versió de Gravetat (0.3) amb GRV versió 2. Penso que l'ultima no estava suficientment estructurada.
25/8/2004
Després de 3 mesos de feina, incloent la creació de libPunts, aquí hi ha la versió 3D de Gravetat. Afegiré algunes opcions per a línia d'ordres, però un editor com el de Gravetat2D sembla molt dificil només amb Xlib. Probablement separi l'editor en versions Win32 i Linux independents.
18/8/2004
No estic treballant en aquest projecte ara, però tinc plans per tornar a començar la feina, amb Gravetat 3D.

SourceForge.net Logo

XHTML 1.0 Vàlid!

CSS Vàlid!

Prova el Firefox!

Mail donat per Velodius.com